WIE ZIJN WIJ?

KEEPERSSCHOOL DE BOLLENSTREEK

Afgelopen jaar hebben Lars Jansen en Glenn Berkelaar Keepersschool de Bollenstreek opgericht. De twee vrienden, tevens ook trainer en keeper hadden hetzelfde doel, namelijk om elke keeper en keepster in de Bollenstreek de mogelijkheid te geven om op professioneel niveau te kunnen trainen. Met een extreem aanvallende visie, enthousiaste trainers, trainen in kleine groepen en vooral in verschillende wedstrijdvormen zijn wij ervan overtuigd dat elke keeper/keepster zich maximaal ontwikkelt. De kwaliteit staat hierbij voorop.

Lars  heeft in goed overleg aangegeven vanaf het seizoen 2022-2023 uit de Keepersschool te stappen ,doordat hij zijn focus op zijn nieuwe baan en huidige carrière bij VV Noordwijk wilt houden. 

Glenn, eigenaar van Keepersschool Berkelaar ,keeperstrainer bij Ajax en het 1e elftal van Quick Boys, heeft na een half jaar radiostilte met Keepersschool de Bollenstreek een doorstart gemaakt bij voetbalvereniging SJC. Glenn staat bekend door zijn aanvallende visie waarbij hij alle keepers maximaal ontwikkelt vanuit aanvallend dynamische oefenvormen.

 
 
 
Instagram