NIEUWS

GRATIS TRAINING 27 AUGUSTUS & NAJAARSCURSUS 2023 VANAF 3 SEPTEMBER!

Ook in het nieuwe seizoen 2023-2024 zal Keepersschool de Bollenstreek weer elke zondagochtend keeperstrainingen verzorgen op het sportpark van SJC. Op zondag 27 augustus zal er een GRATIS TRAINING!! plaatsvinden waarbij wij trainen in kleine groepen. Ook zal trainer Glenn Berkelaar een presentatie geven over de visie en werkwijze van de keepersschool. Vanaf zondag 3 september starten wij met onze NAJAARSCURSUS. Sinds deze cursus kunt u nu ook 10 trainingen afnemen. De kosten zijn als volgt:


- 5 trainingen : 95,- incl. btw
- 10 trainingen : 180,- incl. btw

Voor SJC-leden gelden speciale tarieven. Hiervoor kunnen de SJC-leden informatie inwinnen bij hun trainer of het hoofd jeugdopleiding Alexander van Vliet.

KEEPERSSCHOOL DE BOLLENSTREEK MAAKT DOORSTART BIJ SJC NOORDWIJK


KEEPERSSCHOOL DE BOLLENSTREEK KEERT TERUG!
Afgelopen week zijn wij akkoord gekomen met SJC om in het nieuwe jaar een doorstart te maken.
Zondag 19 februari zal er een GRATIS kennismakingstraining gegeven worden op het sportpark van SJC.

De training is van 11.30 tot 12.45 en zal onder leiding staan van Glenn Berkelaar en René Stam. René is 12 jaar keeperstrainer en coördinator geweest bij AFC Ajax en tevens oud prof van o.a. AZ, FC Utrecht en Ado Den Haag. De 2 heren zullen worden bijgestaan door een enthousiaste staf van ervaren keeperstrainers.  Daarnaast zal René elke week, op de zondagochtend, de hoofdtrainer zijn met een enthousiaste staf. Want vanaf 12 maart verzorgen wij een 5 weekse cyclus voor alle keep(st)ers van 7 tot 21 jaar, waarbij de intentie is na deze 5 trainingen, nog een cyclus van 5 trainingen aan te bieden. De kosten per les zijn 17,-

Wij zijn super blij dat SJC ons de mogelijkheid biedt om alle keepers kennis te laten maken met onze manier van trainen;
Aanvallend keepen met lef , durf en risico.
Houdt onze sociale kanalen (Facebook & Instagram) goed in de gaten, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.



Inschrijven kan via deze link

 
 
 
Instagram